onsdag 23. januar 2008

Sorgen er gledens venn

Det krever sitt eget innlegg. Det har gått mange smertefulle år. Toogtyve kamper. Det har vært tårer foran Tven. Det vært ubeskrivelig skuffelse på The Lane. Det har ført til vemmelse og smerte. "Hat er et sterkt ord. Det beskriver likevel ikke mine følelser for Arse***". Dette sa en klok mann. Idag har denne mannen fått en følelse av rettferd. Det har jeg også. Selvfølgelig er jeg glad også. Vi fikk endelig bevist hvilket lag som teller i London. Hvilket lag som har byens sjel. Ja, fotballens sjel. Arse*** har ingenting. og det har vi Spurs-supportere visst lenge. Og når beviset kom, så kom det med et smell.
5-1.
Barnefotballkamp.

5 kommentarer:

Bjørn Stian sa...

Gratulerer, Eirik. Tobben har vært på grensen til irriterende ved et par anledninger i dag.

Synger og snakker i ett sett...

Eirik sa...

Takk Stian! Du får hilse Tobben og si at han får lov til å være irriterende resten av året for min del:)

Anonym sa...

Hey man!
Måtte nesten sende deg en hilsen fra søringene på tur i Finnmark. Line, Kristiin og jeg kom til Vadsø i dag. Silje og Martin har et herlig hjem her oppe. Vi har vært på "shopping", og vi har sett hvor Martin sitter og krever inn penger av mer og mindre uskyldige snyltere. I kveld har vi vært på en ellevill sparketur. Vi skulle se nordlys, men det gikk heller dårlig. Gjør et nytt forsøk på søndag. Nå skal vi sove, tidlig opp i morra.
Que duermes con los angelitos! ;)
Håper du koser deg! :)
Hilsen señorita Hanita

Christian og Marte Marie sa...

Beklager sent innlegg på denne posten. YID ARMY!! Fy søren for en kamp. Det var jubel i stua. Sivert gråt og Marte Marie danset rundt i Lennon-drakta. Det var vakkert. Våre tanker gikk selvsagt sørover.

Anonym sa...

Hviler armene etter å ha gått med de i været siden tirsdag. Derfor litt sein tilbakemelding her..

YID ARMY!!! JOBS BOK..

Woody til spurs forresten. Er jo en forsterkning..

5-1 we beat the scum.. Sondre Stormyr var på kampen. Kjedelig...