onsdag 30. april 2008

Vår

Vel, nominasjonsprosessen gikk ikke i et forrykende tempo må jeg si. Men det er ikke for sent for dere som gjerne vil gi ekteparet Andersen kokurranse om den fantastiske Ecuador-gaven. Ellers har det egentlig skjedd både det ene og det andre siden sist. Natt til forrige onsdag ringte mamma meg klokka 5 om natta for å fortelle at jeg har fått nok en nevø. Han heter Jesper, og selv om det melder seg litt hjemlengsel i slike stunder var gleden og stoltheten stor. Tror ikke bilder her gjør seg, så derfor har jeg valgt å tegne ett.

Han ser omtrent slik ut, bare litt søtere. Ellers har desverre slutten begynt. Tre volontører fra vårkullet har dratt fra oss allerede. Dette ble markert forrige fredag med avslutningsfest og 20-års bursdag for Kristina i samme slengen. Det ble en storartet kveld. Resten av helgen ble i overkant bedagelig. Høydepunktet var å stå opp klokka seks lørdag morgen for å lage eggerøre med bacon og se seriefinalen i Premier League.

Bursdagsbarnet med flere

Til slutt må det sies at en gammel Start-kjenning har vært på besøk denne uka i forbindelse med Plussbankcup som arrangeres i Kristiansand til sommeren. Denne cupen skal støtte opp om fotballprosjektet til Misjonsalliansen, noe som vi er veldig glade for. I den anledning kom Tore Løvland med flere for å kikke på forholdene. Og på onsdag ble det arrangert "landskamp" i slummen og den gamle supervenstrevingen til Gimletroll gutter 15 gjennoppsto. Det hjalp imidlertid ikke, kampen endte 1-1 og måtte avgjøres på straffer. På stillingen 7-6 til Ecuador bestemte keeper Johan seg for å "stjele" straffen som Andrea skulle ta. Nederst på den følgende bildeserien ser dere en montasje av hva som da hendte. Vi skal aldri glemme det Johan, aldri!

Norges lag for dagen


Kampen sparkes i gang med Tore Løvland i velkjent driv fremover

Stemingen var til tider elektrisk


Norge jager utligningen som omsider kom. Gamle Gimletrollere vil kjenne igjen galoppen hos nummer tre fra venstre

SLIK gikk det til slutt!

9 kommentarer:

Martin sa...

Mark Clattenburg hadde dømt den ballen inn!

Juan Quantarez sa...

Johan tok ansvar og var kveldens regissør. Et mer utdypet referat fra kampen kan du finne på juanquantarez.blogspot.com. Skal nevne at Eirik er i form for tiden og han skal ha heder for sine gode innsats. Kan jo også nevne for dere der hjemme i Norge, at han ble matchwinner i et hett 3-2 oppgjør i slummen for et par uker siden. Trofeet var iskald cola... og dere kan skjønne at Haanes ble erklært helt!

Anonym sa...

åleåleåle...
Grattis med Jesper! Æ syntes han var sød! (sikkert sødere i virkeligheten, au)og grattis med iskald cola, fotballentusiasmen din er det ihvertfall ikke noe i veien med!
Her er det lese,lese,lese fra morra til kveld! Lyspunkt å lese blogg.

Anonym sa...

Ja, det var koselig at du var blitt onkel til en til! Håper Martin er stolt storebror:)

Jeg syntes gaven skal gå til ekteparet Andersen! De er alltid så gjestfrie og jeg vet de har savnet deg masse!
(Jeg har et ønske om at du kjøper noe for meg Ecuador? Hva det er, skal jeg ikke skrive her på bloggen...)

Stå på Eirik!
Heia Gimletroll!

Anonym sa...

Gratulerer, onkel Eirik! Jesper var utrolig søt! Hvilken dato kommer du hjem? Skjønner at du har blanda følelser, men vi gleder oss veldig til du kommer! :)
Que duermes con los angelitos! :)

Bjørn Stian sa...

Ser du har plassert deg side om side med superbacken Løvland på lagbildet.. Regner med du går rett inn på Oldboyslaget til Start når du en gang flytter tilbake til Sørlandet!

Og jeg nominerer fremdeles Geir...

Anonym sa...

grattis med nevøen! du e forresten invitert i bryllup 9. august til meg og more til arnhild. har invitasjon, men ikkje adresse. tenkte kanskje å senda an til kr.sand. sÅ KA E adressen din heim?
snakkes. kos andreas

Anonym sa...

Er det photoshop du har brukt for å lage den fantastiske kjønnsløse illustrasjonen?

Uansett, ser frem til flere fotballrelaterte bloggeinnlegg.

helsing frå ein venstreving til ein annan..

Anonym sa...

Que pena amor ustedes perdieron... talvez ecuatorianos son mejores...jijiji.. lo siento es la verdad
te amoo